Crataegus pinnatifida
A hónap gyógynövénye:
Crataegus pinnatifida
- lép energiájának növelése (távolkeleti népgyógy.) - emésztés normalizálása (távolkeleti......

Írjon Nekünk:

Termékeinkről további információt kaphat:

Oriental Herbs Kft.

TCM egyesület

Üdvözöljük a Közép-Európai Kínai Orvosi  és Gyógyszerészeti Egyesület oldalán!

Az Egyesület célja:

A Kínai Hagyományos Orvoslás közép-európai meghonosítása és elterjesztése, a megelőző-gyógyító egészség kultúra népszerűsítése, hagyományainak, értékeinek ápolása.

E cél érdekében az egyesület tudományos és ismeretterjesztő programokat szervez, tanácskozásokat rendez, nemzetközi kapcsolatokat tart fenn, előadásokat tart, és kiadványokat jelentet meg.

Tisztségviselőink:

Dr. Chen Zhen Ph.D

Az Egyesület elnöke

Az orvostudományok kandidátusa, kínai és nyugati orvosi diplomával egyaránt rendelkezik. A Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Közhasznú Egyesület Elnöke, a Kínai Hagyományos Gyógyászat Európai Kamarájának (ECC-TCM) elnökségi tagja, és a Kínai Hagyományos Gyógyászat Páneurópai Társasága, illetve az Excellent Food Association európai elnökhelyettese. Továbbá a Debreceni Orvostudományi Egyetem professzora, TCM oktató, valamint Kínában két további egyetem professzora.

Dr. Xiu Wei

Az Egyesület elnök- helyettese

Ortopéd szakorvos, kínai és nyugati orvosi diplomával egyaránt rendelkezik.
A Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Közhasznú Egyesület Elnökhelyettese, valamint a Magyarországi Hagyományos Kínai Orvoslás Szövetségének Alelnöke. 1984-ben fejezte be tanulmányait a Kínában a Tianjin Orvostudományi Egyetemen. 1984-1992 között a Tianjin Kózház (a legnagyobb ortopédiai kórház Kínában) Gerinc és Ortopédai osztályán dolgozott. Közben a Tianjin Hagyományos Kínai Orvosi Egyetem továbbképzésén hagyományos kínai orvoslásból szerzett diplomát. 1992 óta Magyarországon kínai orvoslással és akupunktúrával foglalkozik. 1996-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg magyar orvosi diplomáját. Számos kórház Ortopédiai és Traumatológai osztályán dolgozott és műtött. Jelenleg is ortopéd szakorvosként dolgozik, valamint akupunktúrás és ortopédiai magánrendelést vezet.

Dr. Csiák Gyula

Az Egyesület elnök- helyettese

Budapesten szerzett diplomát 1976-ban. Szakképesítései: Általános Orvostan, Sportorvostan, Hagyományos Kínai Orvoslás, Lézerterapeuta, Ultrahang diagnoszta. Az egyetem elvégzése után visszatért falura, Csór, Iszkaszentgyörgy, Moha és Sárkeresztes körzeti orvosa lett. Harmincnégy éven át gyógyított kicsiket, nagyokat ezekben a községekben. Huszonöt éve végez akupunktúrás kezeléseket, három találmánya (Éden-klipsz, Nikotin-stop módszer, Biológiai óra) is e tárgykörben született. Jelenleg Székesfehérváron a Keleti Kincsek Szalonjában fogadja betegeit. Az Ursula alapellátási program ötletgazdája és szakmai fejlesztője. A Magyar Orvos Labdarúgó válogatott alapító tagja, tizenkét éven át elnöke. Többszörös orvos labdarúgó Világ- és Európa bajnok. Tagja a Fotóművészek Szövetségének, képeivel több kiállításon is szerepelt. Szabad idejében irodalomkutatással foglalkozik, a Bársony István Alapítvány ügyvezetője. Közel kétszáz cikk és tanulmány szerzője, a Bársony István, a láp és a pagony dalnoka című film producere. Nős, két gyermek édesapja.

Tekintse meg videónkat!

Hazánkban egyedi, modern
GMP-s irányelvek alapján tervezett
üzemünkben készítjük termékeinket
gondosan válogatott alapanyagokból.

A Dr. Chen Patikáról bővebben

Tovább >

 

 


Parse error: syntax error, unexpected $end in /web/orientalherbs/orientalherbs/stat/var/last.php on line 807