Crataegus pinnatifida
A hónap gyógynövénye:
Crataegus pinnatifida
- lép energiájának növelése (távolkeleti népgyógy.) - emésztés normalizálása (távolkeleti......

Írjon Nekünk:

Termékeinkről további információt kaphat:

Oriental Herbs Kft.

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk alapeszméjének tartja, hogy mind a környezetünkkel, mind a közösségünkkel harmonikus, és egymást éltető kapcsolatot tartson fenn. Ezért fordítunk nagy hangsúlyt arra, hogy olyan megoldásokat kezdeményezzünk, amelyek mindezt lehetővé teszik.

 

 • Hazánkban egyedi technikával épült üzemünk geotermikus energiát használ fel hűtésre, fűtésre. Ezzel a módszerrel nem csak a dolgozók számára tudunk biztosítani egy állandó kellemes beltéri hőmérsékletet, de minimalizálhatjuk a természetes környezetünkre kibocsátott káros hatásokat is.
   
 • Fontos számunkra, hogy minden munkatársra egyenlően tekintsünk. Üzemünkben hátrányos helyzetű embereket is foglalkoztatunk, hogy nekik is esélyt adjunk a megélhetésre. Ezért a kezdeményezésért 2007-ben elnyertük a Nemzeti Fejlesztési Hivatal „Az Egyenlő Esélyekért” munkáltató szakmai díjat.
   

Ezek mellett gyakran veszünk részt jótékonysági és egyéb közhasznú tevékenységeken, hogy a szélesebb társadalmi körben is kövessük alapelveinket.

 

 • Minden évben támogatjuk a gyermekek egészségét szolgáló Aranyág alapítványt.
   
 • 2010 óta minden évben részt veszünk a Nyugdíjas EXPO-n, amelyen Dr. Chen személyesen és ingyen végez állapotfelmérést, illetve személyre szabott táplálkozási tanácsokat ad a résztvevőknek.
   
 • 2010-ben anyagi felajánlást nyújtottunk a vörös-iszap sújtotta területeken élőknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.
   
 • Dr. Chen rendszeresen tart ingyenes előadásokat és különböző oktatási programokat orvostanhallgatóknak, valamint az egészséges életmód és a hagyományos gyógyászat híveinek. 

Dr. Chen Patika Életmódnap 2017.

Ingyenes állapotfelmérésben volt részük azoknak, akik ellátogattak a Hősök tere szomszédságában található Műcsarnok parkolójába...

Magyarország Átfogó Egészségügyi Szűrőprogramja 2017

A 2015-ös évtől kezdődően. így 2017-ben is a Dr. Chen Patika is részt vesz Magyarország Átfogó Egészségügyi Szűrőprogramjában. Az egész évet átölelő rendezvénysorozat eseményeiről, állomásairól és a legfontosabb időpontokról itt olvashat.

Generációk életvitele - Kutatás

A Hagyományos Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti közhasznú egyesület kutatása, amely a korosztályok egészségügyi problémáinak feltárását és a preventív gondolkodás felmérését célozta.

TeSzedd 2015

Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

Segítsünk együtt!

Támogatás a Haiyan tájfun sújtotta Fülöp-szigetek károsultjainak.

A megelőzés a legfontosabb

Idei támogatottaink közt az Emlőrák Alapítvány.

Dr Chen Zhen - A társadalomért díj

Cégünk alapeszméjének tartja, hogy mind a környezetünkkel, mind a közösségünkkel harmonikus, és egymást éltető kapcsolatot tartson fenn. Ezért fordítunk nagy hangsúlyt arra, hogy olyan megoldásokat kezdeményezzünk, amelyek lehetővé teszik ezt.

Tekintse meg videónkat!

Hazánkban egyedi, modern
GMP-s irányelvek alapján tervezett
üzemünkben készítjük termékeinket
gondosan válogatott alapanyagokból.

A Dr. Chen Patikáról bővebben

Tovább >