Crataegus pinnatifida
A hónap gyógynövénye:
Crataegus pinnatifida
- lép energiájának növelése (távolkeleti népgyógy.) - emésztés normalizálása (távolkeleti......

Írjon Nekünk:

Termékeinkről további információt kaphat:

Oriental Herbs Kft.

Itt készülnek termékeink

Saját gyárunk 2006-ban épült fel Európai Uniós támogatással az EU FP7-es keretprogramján belül, amelyet a hagyományos gyógynövény termékek kutatására és az egészségügy fejlesztésére hoztak létre. Ez a modern, európai uniós GMP irányelvek alapján tervezett és minősített üzem az Európai Unió FP7-es keretprogram kiindulási pontjának is számít.

 

  • Hazánkban egyedi technikával épült üzemünk geotermikus energiát használ fel hűtésre, fűtésre, hogy minimalizáljuk a környezetünkre kibocsátott káros hatásokat.
     
  • Csak szigorúan ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használunk, amelyeket gyógynövény szakértőink kutatnak fel a világ minden tájáról.
     
  • Saját laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük termékeink minőségét és stabilitását. A gyártási folyamatokban a legkorszerűbb holland és német műszerek segítik munkánkat.
     
  • Támogató és harmonikus munkakörnyezetet építettünk, amelyben munkatársaink odafigyelve és egymást segítve készítik termékeinket. 2007-ben elnyertük a Nemzeti Fejlesztési Hivatal „Az Egyenlő Esélyekért” munkáltató szakmai díjat. 

Tekintse meg videónkat!

Hazánkban egyedi, modern
GMP-s irányelvek alapján tervezett
üzemünkben készítjük termékeinket
gondosan válogatott alapanyagokból.

A Dr. Chen Patikáról bővebben

Tovább >