Crataegus pinnatifida
A hónap gyógynövénye:
Crataegus pinnatifida
- lép energiájának növelése (távolkeleti népgyógy.) - emésztés normalizálása (távolkeleti......

Írjon Nekünk:

Termékeinkről további információt kaphat:

Oriental Herbs Kft.

Szezonális tanácsok

Bőrvédelem télen-nyáron

 

A nyári és a kora őszi erős UV-sugárzást követően a téli, hűvösebb időszak is próbára teheti bőrünket. Előfordulhat, hogy bőrünk nehezen viseli a kinti hideg levegő után otthonunk meleg, száraz klímáját. Ebben az időszakban érdemes nagyobb odafigyelést szentelni a bőrápolásra, hogy elkerüljük a különböző bőrproblémákat, illetve ha már szárazzá, érzékennyé vált bőrünk, kényeztessük természetes anyagokkal. A napi szépségápolás keretében használjunk szappan-, színezék- és tartósítószer-mentes arclemosókat és hidratáló krémeket, amelyek hozzájárulnak bőrünk egészségének megőrzéséhez.

 

A külső kényeztetés mellett ne feledkezzünk meg arról, hogy belsőleg is sokat tehetünk bőrünk szépségéért: elsősorban a vízfogyasztással (naponta minimum másfél liter folyadék), valamint megfelelő étrend kialakításával. A helyes táplálkozás jegyében fogyasszunk sok C-vitamint tartalmazó zöldséget, gyümölcsöt.

 

 

Lehetőleg mindennap relaxáljunk pár percet, töltődjünk a nyugalom erejével, ami az egyik legjobb szépségelixír. Használjuk ki az esetleges szikrázó téli nap bőrre gyakorolt, valamint szívmelengető hatását. Jó idő esetén töltsünk minél több időt a szabadban, így a téli depresszió kialakulása is megelőzhető. A jókedv belülről simítja ki a ráncokat, tünteti el a bőrről a rosszkedv nyomait. A hosszú éjszakákat pedig használjuk ki, aludjunk sokat, ami szintén megfiatalítja a bőrt.

 

 

Tekintse meg videónkat!

Hazánkban egyedi, modern
GMP-s irányelvek alapján tervezett
üzemünkben készítjük termékeinket
gondosan válogatott alapanyagokból.

A Dr. Chen Patikáról bővebben

Tovább >